Hoi, wil jij jezelf kort voorstellen?
Ik ben David Zuilhof en ik ben sinds 2015 lid bij JCI Amstelland. Ik werk als financieel adviseur bij Rabobank Amstel en Vecht.

Hoe ben je bij JCI gekomen?
Door mee te doen met een team van mijn werkgever aan Netzomer; een beachvolleybal toernooi georganiseerd door JCI Amstelland. Dit toernooi was georganiseerd voor bedrijven, waarvan de opbrengst naar het goede doel ging. Toen ik zelf ruimte in mijn agenda kreeg door te stoppen met mijn activiteiten bij Jong Rabo, heb ik JCI Amstelland opgezocht.

Heb je een quote die JCI kenmerkt volgens jou?
Geweldig om met zulke diverse mensen, maatschappelijk relevante activiteiten te organiseren.

Kun je meer vertellen over wat je met/bij JCI hebt gedaan wat je niet snel kan doen of zou hebben gedaan binnen je werk of anders?
We hebben ouderen en statushouders bij elkaar gebracht door samen te eten.

Wat heeft dit jou gebracht?
Een kijkje in het leven van mensen, die door omstandigheden een grote uitdaging hebben om er iets van te kunnen maken, maar dit prachtig aanpakken. Ik besef mij hierdoor ook dat ik het makkelijk heb. Zo ben in Nederland geboren, met een goed stel hersens en ben ik hierdoor makkelijker in staat om sociale contacten te onderhouden. Een ander heeft een andere situatie en moet veel harder werken om voldoening te vinden.

Hoe omschrijf je de sfeer (cultuur) binnen jouw Kamer?
Laagdrempelig, ambitieus en betrokken.

Waar ben je trots op?

  • Energie battle (Met zijn allen een aantal weken bewuster met energie om gaan thuis. Hierbij deden we mee met een landelijke wedstrijd als 1 van de 3 teams in de gemeente Amstelveen)
  • Verbindingsdiners (ouderen, statushouders, wethouder, wijkcoaches bij elkaar gebracht)
  • Betrokkenheid bij het wereldcongres van een aantal van onze leden
  • Aantal senatoren in de kamer
  • De kwaliteit van activiteiten
  • De drive om te groeien zowel persoonlijk als, als Kamer

David Zuilhof

Lid van JCI Amstelland (jciamstelland.nl)

 

JCI staat voor Junior Chamber International. Wij zijn een vereniging voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en die van de maatschappij en het bedrijfsleven. Je vindt ons door heel Nederland verspreid over ongeveer 100 Kamers. Nieuwsgierig? Bezoek dan eens onze website www.jci.nl.